Hoe ziet de fotolijst eruit?

Houten fotolijst van 2 cm profiel, in Europa gemaakt, aangevuld met echt glas en zuurvrij schuine snede passe-partout.

26deco Frame Example Photoframe Fotolijst

Uit hoeveel letters kan mijn naam of woord bestaan?

Uw naam of woord kan bestaan uit 3 – 8 letters. Als u een spatie gebruikt (zoals in De Jong) of een speciaal karakter (#, & etc) telt dit ook als een letter.

Wat zijn de afmetingen van de frames en hoeveel letters bevatten ze?

De afmetingen van het frame hangt af van het aantal letters in uw gekozen naam of woord. De afmetingen hieronder hebben betrekking op de buitenmaat van de frames.

3 foto’s 24,5 cm x 43,5 cm

4 foto’s 24,5 cm x 55,5 cm

5 foto’s 24,5 cm x 67,5 cm

6 foto’s 24,5 cm x 79,5 cm

7 foto’s 24,5 cm x 91,5 cm

8 foto’s 24,5 cm x 103,5 cm

Worden jullie producten geleverd inclusief ophangsysteem voor aan de muur?

Ja, onze frames worden geleverd inclusief gemonteerd ophangsysteem voor aan de muur.

Wat zijn de afmetingen van de foto’s?

De foto’s zijn 10 x 15 cm (4” x 6”). De foto’s worden geprint op fotokwaliteit van de hoogste kwaliteit.

Al onze foto’s worden geprint in een professionele fotostudio en wij inspecteren de kwaliteit en kleur van iedere foto voordat deze gebruikt wordt.

In welke kleuren worden de foto’s geleverd?

U kunt kiezen uit drie opties:

Volledig kleur – dit geeft een mooie en levendige indruk.

Sepia – een perfecte mix van sepia tonen die de foto’s een warme indruk geven en toch een moderne en mooie verschijning vormen.

Zwart-wit – klassieke en eigentijdse uitstraling dat past in ieder interieur.

De foto’s op de website zijn niet helemaal scherp, zijn ze in het geleverde product wel scherp en op focus?

Ja! Voor de up- en downloadsnelheid zijn de thumbnails op de site in een lagere resolutie (dpi). De bestellingen worden geprint op basis van hoge resolutie foto’s die scherp en helder zijn en volledig in focus.

Waar komen jullie foto’s vandaan?

Onze unieke foto database komt over heel de wereld vandaan. De foto’s zijn gemaakt bij professioneel fotografen of zijn beschikbaar gesteld door onze creatieve partners of onze community. 26 Deco zal geen foto’s reproduceren zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf fotostudio.

Kan ik de foto’s gebruiken of downloaden van jullie site?

Nee, in overeenstemming met internationale copyright wet- en regelgeving is het verboden om de foto’s te kopiëren, printen, (her)verkopen of te reproduceren. Dit geldt ook voor de foto’s die zijn verwerkt in uw foto frame.

Kan ik ook alleen foto’s kopen?

Wij verkopen geen losse foto’s.

Wat als ik een probleem ondervind tijdens het bestellen?

Neem in dit geval contact op met onze klantenservice via Artlab@26deco.com of +31 6 2717 3838.

Krijg is een confirmatie via email van mijn bestelling?

Ja, de bevestiging wordt automatisch verstuurd via email na afronding van de bestelling.

Kan ik een bestelling via 26Deco bestellen en laten afleveren bij een ander?

Ja dat kan! Deze optie is beschikbaar in de check-out sectie van het bestelproces. Uw kunt hier aangeven de bestelling te laten afleveren op een ander adres van het factuuradres.

Hoe worden de producten verstuurd

Wij verzenden onze producten met PostNL en DHL afhankelijk van de uiteindelijke bestemming.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling verstuurd wordt?

Elke bestelling wordt met de hand gemaakt conform uw wensen en specificaties. Onze normale doorlooptijd van order tot verzenden is 2 tot 3 dagen. Hiernaast moet u rekening houden met een levertijd van de vervoerder van 2-3 dagen. Voor leveringen in andere landen kunt u de levertijd van de vervoerder nagaan op de websites (www.post.nl en www.dhlparcel.nl) of stuur ons een email en wij gaan het voor je na.

Wij streven er naar om de bestellingen en speciale verzoeken zo snel mogelijk af te ronden. Bij eventuele vragen over levertijden neem contact op met onze klantenservice via Artlab@26deco.com.

Wat is onze regeling voor retouren?

Omdat elke bestelling gemaakt wordt met uw specifieke wensen en specificaties accepteren wij geen retouren. Als u een verkeerd product geleverd heeft gekregen of het product is beschadigd bieden wij u de mogelijkheid het product te retourneren binnen 7 dagen. Neem in voornoemde gevallen contact op met onze klantenservice via Artlab@26deco.com. Neem in je mail de volgende informatie op: – een beschrijving en/of foto van het beschadigde product; – uw referentienummer van de order en – uw contactgegevens. Op basis van deze informatie kunnen wij uw verder assisteren bij het oplossen van het probleem.

Wat als mijn product beschadigd raakt tijdens het vervoer?

Als jouw product beschadigd raakt tijden het vervoer neem dan graag contact op met onze klantenservice via Artlab@26deco.com. Neem in je mail de volgende informatie op: – een beschrijving en/of foto van het beschadigde product; – uw referentienummer van de order en – uw contactgegevens. Op basis van deze informatie kunnen wij uw verder assisteren bij het oplossen van het probleem.

Ik ben een fotograaf en wil graag samenwerken met 26 Deco.

Wij werken graag samen met professionele en semi-professionele fotografen om onze foto database te vergroten. Als jij foto’s hebt gemaakt die er uit zien als letters neem dan graag contact met ons op via Artlab@26deco.com om de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben een blogger en wil graag samenwerken met 26 Deco

We werken op regelmatige basis samen met bloggers via social media. Neem bij interesse graag contact op met ons via Artlab@26deco.com.