Contributors

Een deel van onze Art Letter database is beschikbaar gesteld door getalenteerde fotografen van over de hele wereld. Heb jij ook een kwalitatief goede foto van architectuur, natuur of stadgezicht dat een letter voorstelt laat het ons per mail weten en we zullen overleggen hoe jouw foto onderdeel kan worden de 26 Deco collectie!

Collaborations

We zijn altijd op zoek naar Online Influencers die onze passie voor creativiteit en interieur delen. Ben je hier serieus mee bezig en je denkt dat jouw stijl aansluit bij die van ons, dan willen we graag met je in contact komen! Stuur ons een mail met je motivatie en wordt de volgende 26 Deco ambassadeur!

Ideas

Suggesties en ideeën – Ben je ook enthousiast over Aphabet Photography? Heb je een creatieve geest een fantastisch idee waar Alphabet Photgraphy nog meer gebruikt kan worden? Heb je ideeën over andere vormen van geschenken en cadeaus? Deel het met ons via mail en wellicht worden we partners in een nieuw project!

CUSTOMER CARE

Klik hier om een aantal van de veel gestelde vragen te bekijken. Als deze je vraag niet beantwoorden, stuur ons dan een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bedankt!

Wij werken met passie en overgave om uw bestelling in zo’n kort mogelijke tijd gereed te hebben.

Heeft u vragen over uw bestelling, status verzending of beschadigde producten neem dan Contact met onze klantenservice via ArtLab@26deco.com.

Als u ons liever persoonlijk via de telefoon spreekt zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 18.00 (CET) bereikbaar.

Ons telefoonnummer is +31 6 2717 3838.

Wil je niet wachten, vul dan het formulier hiernaast of stuur een mail naar ArtLab@26deco.com

26 Deco – Art Letter Lab
Postadres: Brucknerstraat 57
2901 GB Capelle aan den IJssel
Nederland
KvK-number: 59286660

Contact form